pondelok 23. apríla 2012

Happy Ending ;)

Včera v noci ma napadla táto jednodielovka :) Hneď som ju hodila na papier, tak dúfam, že sa bude páčiť :) SWOL už dnes nepridám, ešte sa idem učiť biológiu :) Sooo... enjoy!♥

Zovrela som bielu pozvánku v ruke a zaryla do nej nechty. Mala som chuť vrčať, vyškriabať tej mrche aj tomu sviniarovi oči, dokonca aj zabíjať. Čo si o sebe vôbec myslí. Že len tak zmizne, nevedno kam, na dva roky a vráti sa už zasnúbený? Nemala by som ho z toho viniť, ale neskutočne ma to zranilo. Bol to môj najlepší kamarát, ale 22 rokov je očividne krátka doba, aby som si uvedomila, že ho ľúbim. Bolo to až po jeho odchode a vtedy som to strašne ľutovala. A teraz je už neskoro. Je to moja vina.
Myslela som si, že ako príde, hodí sa mi okolo krku a povie, že ma tiež miluje? Som hlúpa. Ale rozhodne som nečakala, že bude zasnúbený a o týždeň mi príde pozvánka na svadbu.

V deň svadby som bola zalezená pod perinou.
"Jayme! Čo tu robíš? Prečo sa nechystáš?" vrútila sa mi do izby ako také malé tornádo Danielle a hneď za ňou Eleanor. Je to len časť našej zostavy - my tri baby, Liam, Niall, Harry, Louis a Zayn. Teraz tam bude už asi aj tá jeho Lea? Linda?
"Nikam nejdem," zabručala som.
Nakoniec ma El s Dan voľky-nevoľky vytiahli z postele. Po celý čas mi dohovárali.
"Je to svadba tvojho najlepšieho priateľa, musíš tam byť."
"Nechápete ako ma to bolí? Že je tam s tou jeho Lindou?"
"Lily. Veď si s ňou ešte ani nebola. Náhodou je celkom milá a..." Eleanor nestihla dopovedať, lebo ju Dan kopla do členka. Sykla, ale potom už bola radšej ticho.
"Tak a je to," vyhlásili, keď so mnou skončili. Pozrela som sa do zrkadla.
"Nie je to až také zlé," skonštatovala som, keď som sa prezrela. Krátke vlasy som mala začesané na jednu stranu a kvietkované šaty rozjasňovali môj vzhľad.
"To nemyslíš vážne! Vyzeráš úchvatne, môžeš mať každého chlapa, na ktorého ukážeš."
"Každého nie," zašomrala som. El s Dan si za mnou vymenili pohľady.
"Hej, ja viem, on má inú, už nemám šancu, som hlúpa. Lenže ako mi to pomôže? Neviete si predstaviť, ako mi to trhá srdce!" prechádzala som sa po izbe a prudko rozhadzovala rukami.
"Zlatko, nezaslúži si ťa. Nájdeš si lepšieho, ver mi," povedala Danielle. Nesúhlasne som zavrtela hlavu a potom sa hodila na posteľ.
"Ale teraz už poď," každá ma vzala za jednu ruku, ťahali ma von a ja som si ledva nazula baleríny.
Svadba Zayna a Lily sa konala v jednej krásne vyzdobenej sále. Po obrade sa všetci presunuli von, blízko menšieho lesíka, kde boli nachystané stoly a tanečný parket.
Keď sme tam prišli, všetci už boli na miestach. Baby sa ma snažili presvedčiť, nech si idem sadnúť dopredu, ale ja som tvrdohlavo zostala stáť pri dverách. Nakoniec to so mnou vzdali.
Mala som dva dôvody, prečo som nechcela ísť dnu. Za prvé vážne rýchly únik a za druhé, hneď vedľa mňa bol kvetináč, do ktorého hodím šabľu, ak mi z toho všetkého príde zle.
Prichádzala Lily. Žiarila ako slniečko a Zayn rovnako. Prečo tam nestojím ja? Mne by mal povedať áno. Som strašne sebecká. Môj najlepší priateľ je šťastný, tak budem aj ja. Vyžarovalo z nich toľko lásky, že napĺňala celú miestnosť. Vážne nebol zlý nápad stáť pri dverách. Prebehla som pár metrov do lesíka, kde som skopla z nôh baleríny a jemne našľapovala na machovú prikrývku. Oprela som sa o kmeň stromu. Sťažka som dýchala.
Je to osud. Malo to tak byť. Tieto slová som si stále opakovala v hlave. Napriek  tomu, že som sa snažila byť silná, oči sa mi naplnili slzami. Skotúľali sa po lícach a ja som sa ich snažila zachytiť do dlaní. Jedna kvapka dopadla na mach a predtým než vsiakla, som ju fascinovane pozorovala.
Zatvorila som oči a zhlboka sa nadýchla Zaynovej vône.
Počkať, čože? Zaynova vôňa?
"Láska, vstávaj! No tak, dnes je veľký deň!"
Otvorila som oči a hľadela do Zaynovej tváre.
"Och Zayn!" vydýchla som od úľavy a objala ho okolo krku. Vzápätí som sa rozvzlykala.
"Myslela s-som, že o t-teba prídem."
Vyrozprávala som mu celý sen, a on sa iba smial.
"Ty môj malý žiarlivec. Aj keď, ja by som sa cítil asi podobne."
Zayn musel odísť, pripraviť sa a ja som sa ešte zakutrala do prikrývky. Keď som mojej izby prišla Danielle s Eleanor, myslela som, že som naspäť v tom sne. Tentoraz ma však obliekli do nadýchaných bielych šiat.
Naša svadba sa konala v krásnej záhrade, pod ozdobeným oblúkom. Moje áno som povedala ja, nie nejaká Lily a neľutujem svoje rozhodnutie.

Nechajte mi svoj názor, mohli by bývať jednodielovky aj častejšie? ^^
Ľúbim vás :-**

14 komentárov:

  1. úžasné a samozrejme, že by mohli bývať aj častejšie, kľudne aj každý deň =D

    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné je to a souhlasím s ---Kikou---

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty teleso ! :D Ja som sa normálne zľakla :D Fuu , ty kokos , iné šoky my spôsobuješ !!
    Perfektné ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Perfektní :) Jednorázovky ti jdou moc dobře, občas je prostě lepší vypustit a začít něco úplně od tématu... :) Krása, jen tak dál :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. keď som videla že: svadba Lily a Zayna, vieš čo som urobila? rsp povedala? och!! grr! och! :D :D páči sa mi to ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak nabudúce tam dám meno Tanya a nezobudí sa dobre? :D inak som rada, že sa páči ;)

      Odstrániť
    2. ach ach ach :D milujem ťa.. :D :D súhlasím, beriem :D milujem ťa :D písala som to už? :D a akoby sa mi to nemohlo páčiť? mňam ;)

      Odstrániť
  6. Ja som bola aká vystresovaná!! a to bola iba jednodielovka!! mohla by si takéto niečo pridávať častejšie :D
    Eli

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fú, však aj ja som bola keď som to písala :D hádam budem :D

      Odstrániť
  7. dokonalosť sama :3 som hrozne rada, že tento blog niekto nominoval do Spring FF awards, inak by som naň nenatrafila nikdy.. a ešte sa chcem opýtať, nemáte nejakú stránku na FB ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som zase rada, že niekto tento blog aj kvôli súťaži objavil:) ďakujem:) a stránku mám, ale nepridávam na ňu nič, iba keď je napísaná časť alebo článok... https://www.facebook.com/mylifeismymessagejkblogspotcom?ref=hl ;))

      Odstrániť