piatok 20. apríla 2012

Stole My Heart 5.

Toto je posledný diel SMH :) Potom dám ďalšiu anketu a napíšem inú krátku poviedku :) Takže, dúfam, že sa vám táto páčila :) Enjoy ;)♥♥

Christie
"Prepáč Louis, ja len... Prešla som si ťažkým rozchodom a nechcem sa viazať. A ty... si až príliš... no..." snažila  som sa nejak vykoktať.
"Príliš príťažlivý?" pomáhal som mi s úškrnom.
"Aj tak sa to dá nazvať," prikývla som a mierne sa začervenala. Je to presne to dokonalé slovo.
"Pozri, ja to od teba nežiadam. Predsa môžeme byť kamaráti, nie?"
"To by sme mohli."
Odvtedy som s ním trávila čoraz viac času. A uvedomovala som si aj svoje city k nemu, i keď som si to nechcela pripustiť. Myšlienky mi k nemu ubiehali veľmi často a pristihla som sa, že o ňom rozmýšľam viac ako len o kamarátovi. Vždy som to ale potlačila, pretože som si nemohla dovoliť ďalšie sklamanie. Vedela som, že by ma to zranilo viac než predtým, lebo Louis bol skvelý človek.
O jeho citoch som vedela, nesnažil sa ich nejak skrývať. Dával mi čas a ja som nechápala, prečo to už dávno nevzdal. Mohol mať ktoré dievča chce, ale on si vybral mňa, pričom si ani nie je istý, či mu city opätujem.
Pustite si to k tomu, ak chcete ;)
Prechádzala som popri Temži aj s menšou skupinkou turistov. Zbadali nejaké obchodíky, tak som im dala rozchod a inštrukcie, že kedy sa stretneme. Z úst mi vychádzali obláčiky pary. Bola naozaj treskúca zima. Pritiahla som si kabát tesnejšie k telu a oprela sa o múrik. Dnes sa Louis neozval. Rozmýšľala som, čo sa tak mohlo stať. Potichu som si začala pohmkávať nejakú známu melódiu. Myslela som si, že je to len v mojej hlave, až pokiaľ sa mi pri uchu neozval hlas.
Obzrela som sa a tam stál Louis s gitarou v ruke.

Maybe it's chemistry,
Maybe it's hard to see, that
Someone is the right one,
I hope that someone is me.

Vyskočil na múrik a nevšímal si, že sa pri ňom zhromažďujú ľudia. Pozeral sa iba na mňa, pohľadom sa mi vpíjal do očí a ja som vedela, že ten song myslí úprimne. Ani som si neuvedomila, že plačem, kým som nezacítila horúce slzy stekajúce po mojich lícach. Napriek tomu začali okamžite mrznúť. Nikdy pre mňa nikto nespravil niečo podobné.
"Christie, dobre vieš, že ťa ľúbim. Prosím, daj mi šancu," povedal Louis. Ešte mi nepovedal priamo, že ma ľúbi. Stála som tam, neschopná slova.
Zrazu niekto z davu zakričal. "No ták, už mu to povedz!" A všetci začali skandovať. Poriadne uletené. Tipujem, že zajtra budem v novinách ako nová priateľka Louisa Tomlinsona. A uvedomila som si, že by mi to v skutočnosti ani nevadilo. Byť Louisovou priateľkou.
Louis zoskočil za mnou chytil ma za ruku. Ešte stále bez slova som iba prikývla. Zovrel ma do tuhého objatia. Potom sa odo mňa jemne odtiahol a jemne ma pobozkal. Jeho blízkosť vo mne vyvolávala pocit bezpečia, a motýle v mojom bruchu poletovali ostošesť. Matne som vnímala, že ľudia začali tlieskať.
"I guess that SOMEONE - right one, is you," šepla som.
A komentár, poprosím! :) Ľúbim vás! :-*

16 komentárov:

  1. užasne,užasne,užasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. škoda, že to už skončilo, ale skončilo to nádherne <3 úplne dokonalé <3



    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Opravdu škoda, že to končí :) Další bych určitě brala, hrozně se mi líbí, jak dokážeš spracovat myšlenky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Supeer, aj keď to bolo kratšie, palec hore :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nemám slov !!! :D Kvôli tebe som vyhodila uja od počítača a teraz mi zobral play station :( .. to si vááž !!!! :D
    Je to D-O-K-O-N-A-L-É !!! :*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelé!!!tomu sa nič nedá vytknúť!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. hnevá ma koniec.. ja to milujem.. ňom ňom ňom!! ♥ aj teba ;) krásne to bolo :) xx

    OdpovedaťOdstrániť