piatok 1. marca 2013

Let Me Love You 26.

Tá špina, čo vám zabudla povedať, že predchádzajúca časť bola predposledná nečakala na komentáre, len chcela ešte trochu premýšľať nad tým, či to už naozaj chce ukončiť. 
Nechcem, ale musím. Teda nemusím. Ale proste to bude tak najlepšie :) 



Cynthia


Krátko po Liamovom odchode zo skupiny sa to všetko začalo rúcať. Prvotné nadšenie z neho opadlo, videla som na ňom, že je znepokojený. S ostatnými chalanmi som sa ho snažila presvedčiť, nech si to rozmyslí, no on tvrdohlavo trval na svojom. Koncerty sa rušili. Keď sa to prevalilo, novinári boli celí bez seba, fanúšikovia šaleli.
Bola som nasťahovaná uňho doma, no to napätie sa nedalo vydržať. Za pár týždňov sa Liam stal nevrlým, naštvaným na celý svet. Utekala som do práce, nemohla som zniesť ďalšiu nepodstatnú hádku o tom, že som zase nebola nakúpiť. Čakala som, no pohár mojej trpezlivosti pomaly pretekal.
Nevedela som, čo sa tak zlomilo. Hádali sme sa, potom sa udobrili, no znovu sa všetko pokazilo.
A raz, ani neviem, kedy nastal ten moment. Zrazu sa mi akoby vyjasnil zrak, bola som zaslepená a naviazaná na Liama. A potom, v jeden okamih to na mňa doľahlo. Nikdy sme spolu nemohli byť šťastní. Aj som mu to povedala. Chvíľu šokovane stál, spracovával to. A potom pochopil. Nechcel, aby som odišla, no ja som nemohla zostať. Nemohla som zostať pri niečom, čo sa stále príliš držalo minulosti. Nemohla som ho nútiť, i keď on ma presviedčal, že by sme to zvládli. Nezvládli.
Lebo je rozdiel medzi ľúbiť a byť do niekoho zamilovaný. Liam ma ľúbil, no puto medzi ním a Danielle bolo príliš silné na to, aby som ho mohla zlomiť.
On si to odmietal priznať, ale keď som za sebou zatvorila dvere, v kútiku duše som verila, že mu to dôjde.
Zúfalo som sa snažila zadržiavať slzy, no tlačili sa mi do očí, a ja som ledva videla na cestu. Ani som netušila kam idem, no s pocitom, že som urobila tú správnu vec som zastala na semaforoch. V tom aute sa ešte stále držala jeho vôňa. Stiahla som okienko a zvonku ku mne doľahlo vzdialené húkanie policajných sirén.
Objavila sa zelená a ja som vyrazila dopredu. Než som si stihla naplno uvedomiť situáciu, periférnym videním som zbadala, ako sa po ceste rúti čierna dodávka. Smerom ku mne. Akýsi pud sebazáchovy za mňa dupol na brzdu, no bolo neskoro.
Zatvorila som oči.
In that moment, I knew that I just couldn’t be with him. Even if he told me ‘Let me love you’. I couldn’t let him love me. It was complicated, but yet so simple. So closed my eyes and hoped he'll find his happiness without me.

please, don't kill me!
*le throws laptop out of the window
*le changes name to Pepito
*le moves to Mexico

Nejaká tá ďakovná reč pri epilógu, ktorý naozaj bude, sľubujem. Povedzte pápá Tia, ľúbili sme ťa...
...to bolo hnusné. Ale keďže každá moja story končí happyendom, žiadalo si to zmenu. A nebudem sa ospravedlňovať, lebo je to len fikcia, a v tej je dovolené všetko! Aj farební jednorožci, ktorí papajú dúhu a kakajú motýle.
Nejaký ten komentár by potešil :) Love ya guyz♥

girl let me love you, and i will love you, until you learn to love yourself ♪♪♫

9 komentárov:

  1. Je to smutne ale krasne....a ano dovolene mas vsetko ved je to TVOJA poviedka, ty si prinnej stravila tolko casu.....uz sa tesim na nieco nove, ak samozrejme nieco bude :D......a este raz: Kraaaasneeee :-)
    Kikka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá špina sa na svojho Amora a Múzu vóbec nemusí urážať :D :D :D ale však, no, chápeme sa, Karlito Pepito Juanito :D :D o5, moj názor poznáš, *le kopanec do riti* :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :D zabiť si ju nemusela ale môže byt , krásne napísané

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne a smutné zároveň, až mám slzy v očiach....krásne si to napísala od začiatku až do konca...niečo končí niečo nové začína :)...teším sa na tvoje ďalšie poviedky dúfam, že budú -N

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Našla jsem tvůj blok teprve nedávno a tvoje FF se mi strašně líbí :-) A několikrát jsem u nich zamokřila polštář :-) mám ráda jak šťastné konce tak i smutné .-) a musím říct že mám radši slovenské jak české ff. Krásnej příběh a úžasný ukončení i když nemuselo to takhle skončit :-) <3 budeš psát nový příběh? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dokonalé! Plačem. :( Zas.
    ♥ Mega šupa.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pepito,
    je mi to ľúto. :( Bola to úžasná poviedka, aj keď skončila tak ako skončila. A bola úžasná preto, lebo ty si úžasná. Dúfam, že ešte niečo písať budeš, pretože by bola určite škoda, ak by si prestala. A škoda je ešte slabé slovo.
    Ňah, ďakujem. ♥
    *Aďka*

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Smutné ale stále krásne ♥ xxx :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja už by som chcela epilóg, ktorý je najviac nádherní, aj s ďakovnou rečou <3 rozsiahlou :(

    OdpovedaťOdstrániť