pondelok 20. mája 2013

Life Goes On 21.


Maturitný týždeň, weee:) ak tu mám nejaké maturantky, držím palec, no a my stredoškoláci sa môžme tešiť z upraveného vyučka :D
ani vy nemôžete uveriť, že to ubehlo tak rýchlo? pred chvíľou sa ešte len začínal školský rok a teraz skoro koniec :O to čo som celých 9 mesiacov robila?:O:D 
enjoooy♥

Louisiana

„Tak hviezdy, vstávať!“ Môj hlas zosilnený megafónom sa niesol celým autobusom. Spokojne som sa uškrnula a rozcapila prvé závesy na posteli, kde spal Zayn.
„Zayn!“ skríkla som a tak nasledovala každého jedného.
Ozývalo sa všeobecné mrmlanie a vzdychy. „Ugh, šibe ti?“ zavrčal Louis do vankúša.
„Nie! A teraz sa umyjete a prídete sa naraňajkovať.“
Plná energie som na stôl nachystala misky, krabice s cereáliami a mlieko. Vysadla som na kuchynský pult a sledovala som, ako sa všetci postupne trúsia za stôl. Pretierali si unavené oči a uhládzali strapaté vlasy.
„Bol ten megafón naozaj nutný?“ zamrmlal Harry.
„Poznáš termín kefa?“ povedala som mu naspäť.
„Stále nechápem, prečo vstávame tak skoro,“ zívol Zayn s príchodom do kuchynky.
„Chlapci z One Direction sa idú tváriť, že ich zaujíma kultúra, čiže prehliadka Berlínu.“
To spôsobilo ďalšie všeobecné mrmlanie.
„Jeden mi tu chýba,“ zahlásila som, keď som prebehla všetky tie zaspaté tváre, pomaly prežúvajúce raňajky.
S prižmúrenými očami som prešla tam, kde sme spali. Závesy boli zatiahnuté iba pri jednej posteli. Prudko som ich odtiahla a naskytol sa mi pohľad na telo zachumlené v paplónoch, len zhora trčali blond vlasy.
„Horan,“ oslovila som ho.
Odpoveď bolo tlmené „uhm“.
„Horan, vstávaj!“ skúsila som to znovu. Nereagoval. S výdychom som z neho strhla prikrývky a on sa obrátil smerom ku mne. Uprel na mňa rozospatý pohľad a ja som mohla prisahať, že som v živote nič zlatšie nevidela. Potriasla som hlavou.
„Ja chcem spať,“ otrčil pery ako malé dieťa.
„Chlapci ti práve chrúmajú posledné jedlo, čo zostalo v tomto autobuse.“
Mykol plecom a natiahol sa po svoj paplón. Odhodila som ho za seba a prekrížila si ruky na hrudi. „Ak sa nenachystáš, budeš tu celý deň zatvorený a navyše bez jedla. Veď umrieš. To by si chcel?“
Pomaly sa posadil a pokrútil hlavou.
„Tak vidíš. Ideš?“ vystrela som k nemu ruku a on mi ju opatrne chytil. Vytiahla som ho na nohy a potisla smerom ku kuchyni. Bábätká. Prisámbohu.
Paul dával pozor, či sa očešú a nepobijú o kúpeľňu, zatiaľ čo ja som kontrolovala, že má každý rovnaké ponožky a nedal si ich namiesto nôh na ruky.
„Harry? Toto je čo?“ kývla som mu smerom k nohám.
Opakujem. Bábätká.
„Ponožky?“
„A prečo máš jednu pásikavú a druhú kockovú?“
„Lebo sa k sebe hodia!“ objasnil.
Zdvihla som obočie. „Neviem nájsť druhú,“ vzdychol si. Obočie mi vyletelo ešte vyššie.
„Fajn,“ zamumlal a o chvíľu sa vrátil s rovnakými – čiernymi.
Keď sa konečne vytrepali z autobusu, bolo asi pol desiatej a ešte stále neboli celkom prebratí. Nápad vziať megafón aj teraz som však zavrhla, nebudem pútať pozornosť.
„Tak fajn, rozdelíme sa, traja pôjdu so mnou a dvaja s Anou,“ povedal Paul. Nalepilo sa na mňa jedno telo a nos mi naplnila výrazná vôňa.
„Lujzi,“ šepol Louis.
„Fuj, to čo si na seba vystriekal polovicu parfumérie?“ pokrčila som nosom.
„Včera som sa nesprchoval. Musel som to prekryť.“
„Si nechutný, Tomlinson.“
„Aj tak idem s tebou.“
Harry vyskočil Paulovi na chrbát a Zayn s Liamom sa mu zavesili na ruky. „Nebudem riskovať,“ uškrnul sa na mňa Zayn.
„Prepáč Ana, prepáč Niall.“ Liam na mňa hodil nevinný pohľad a Niall zmätene nasledoval nás dvoch.
„Poď Horan, ideme si užiť Berlín,“ potiahla som ho za lakeť, zatiaľ čo Louis sa mi snažil zobrať foťák. Keď som si predstavila, že ho budem musieť čuchať celý deň, prišlo mi zle. Toto bude ešte zábava.

8 komentárov:

  1. Nádherná časť, taká cuteee :) Ach Niall a Ana, dúfam, že sa rýchlo dajú dokopy, budú spolu strašne zlatí a dúfam, že sa tak stane už čoskoro :) krásna časť, veľmi sa teším sa pokračovanie ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je to úžasné :) strašne sa teším na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hahahaha :D že babätka :D super časť ;).. a hej, minimalne ja som tu maturant (poctivy)..zajtra mam anglinu, z ktorej som videla jednu temu a slovinu, z ktorej mi chyba 6 zadani z literatury a všetkych 30 z gramatiky (ved vravim, že poctivy :D) .. ale pre zmenu, dnes 1 z dejaku jak vyšita :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :DDD To si viem živo predstaviť. Smrdľavý Louis. Celebrita-necelebrita ...FÚÚÚÚJ! :DDD
    A Harry s ponožkami je presne ako ja. :3
    Zasmiala som sa, aj keď sa teraz nachádzam v situácií, kedy by som si nikdy nemyslela, že sa smiať budem. Ale ty si to dokázala aspoň trošku. :)
    Ďakujem. :3
    *Aďka*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dievča moje pekné, tak ja ti to poviem "simply but efective" spôsobom okej ? :D Robíš si zo mňa srandu, že ? Šak takýchto brutálnych rán by som chcela viac :D Sranda by bola, keby ich večer prikrývala pri posteliach, to by som sa fest váľala po zemi :) Ako, nechcem ani vedieť čo vymýsliš pri tej prehliadke. POdľa mňa sa stratia niekde na námestí a Ana bude telefonovať Paulovi, aby ich navigoval ha ! :D Ale ináč, samozrejme nádherné ako vždy ;) xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ááááááá :3 dokonalosť! :) užasnééé :) dokonaléé :) ja som mimo .. vždy iba tieto slová si opakujem :)) neviem zatvoriť usta:) neskutočne sa teším na dalšiu časť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. "Nepoznáš termín kefa ?" Z tohto výroku sa smejem ako blázon :'DD parádna časť :)) rýchlo ďalšiu lebo sa ani nedočkám ;)
    -Báša xx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je to prekrásne, napriek všetkému je mojou najobľúbenejšou postavou v tejto poviedke Tomlinson :DD Ana samozrejme tiež a na roztomilého brata tak rýchlo nezanevriem -_-
    Táto poviedka bola najprv tajomná, potom smutná a teraz sa od smiechu váľam po zemi, soo... Čo dodať? :D Nechcem tu písať nezmyselné súvetia, takže ti len napíšem jediné slovko (ako to mám vo zvyku :P) Dokonalosť!♥

    OdpovedaťOdstrániť