štvrtok 30. mája 2013

Life Goes On 24.


Niall

„Ako sa volá ten hotel?“ spýtal sa Harry asi po tretí krát a úkosom som zazrel, ako Ana prevrátila oči.
„Ak sa ma to opýtaš ešte raz, napchám ti tohto sprievodcu tam, kde slnko nesvieti.“
Harry už otváral ústa, ale Louis mu ich rýchlo zapchal. „To by som nerobil.“
Bola to naša voľná noc v Kodani, kde sme prespávali v hoteli. Paul nás pustil ‚na vychádzku‘, čo znamenalo, že asi po piatich minútach sme všetci mrzli a preto sa nás Ana snažila zaviesť do najbližšieho baru.
„Hej, nechcem byť otravný či hnusný, ale prečo máš zase tú mapu ty?“ jemne som vyslovil otázku. „Nerád by som totiž znovu... zle odbočil.“
„Lebo som tu najstaršia, Louis sa neráta. Technicky má asi päť.“
Práve vtedy sa menovaný objavil po jej ľavici. „Je mi zima,“ zafňukal.
„Mal si si dať teplejšiu bundu.“
„A čo som vedel, že bude asi mínus dvadsať? Kašľať na to, potrebujem drink.“
„Tak ideme sem,“ vzdychla si Ana a potisla drevené dvere do nejakého pubu.
Ukázalo sa, že tam boli schody dolu a viedli k tanečnému parketu prepchatému postavami. Pošúchal som si zmrznuté ruky, zatiaľ čo Zayn našiel voľný stôl, kde sme sa zložili.
„Tak, čo si dáme? Ana?“ otočil sa Harry na ňu, ona len pokrútila hlavou.
„Ja nemôžem.“
„No tak. Aspoň jedno pivo?“
„Anaaa,“ potiahol ju Louis za ruku.
„To by ma nezabilo,“ počul som ju zamrmlať a okamžite som bol aj s objednávkami vyslaný k baru na opačnej strane miestnosti.
Asi siedmy krát som sa už rozhodol, že rovno zostanem sedieť na vysokej stoličke pri pulte, aby znovu neposielali mňa. Alkohol mi pomaly prúdil do systému, a ja som s točiacou sa hlavou sledoval, ako Ana so smiechom tancuje vedľa Liama. Víziu mi však zablokovala dievčenská postava. Vyvalil som oči a zadržal dych. Zdá sa mi to?
„Nie si náhodou z One Direction? Niall?“
Vydýchol som a potom sa znovu zhlboka nadýchol. Dopekla. Síce som už trochu opitý, ale fanúšičky teraz naozaj nepotrebujem. Vyčaroval som však falošný úsmev. „Áno to som ja.“
„A vadilo by ti, keby si mi dal podpis pre kamarátku? Je vaša veľká fanúšička.“ Dievča sa naširoko usmievalo. Na plecia jej splývali blond vlasy a prenikavé modré oči boli presne také isté, ako jej. Zoe. Už som chápal, prečo mi ju tak veľmi pripomenula, ale keď pristúpila ku mne a nahla sa k baru, všimol som si jemné rozdiely. Nos vytočený dohora, iný tvar pier. Odniekiaľ vyčarovala útržok papiera spolu s fixkou a ja som naň narýchlo načarbal moje meno.
Odpil som si z piva, a všimol si, že ešte stále stojí až nebezpečne blízko.
„Vieš, aj ja som bola na vašom koncerte. Boli ste super.“
„Ale... tu sme ešte nekoncertovali...?“ vyslovil som to skôr ako otázku a ona sa zasmiala a pohodila vlasmi.
„V Nemecku.“
„Aha. Nezachytil som tvoje meno...“ Debilný jazyk rozviazaný alkoholom.
„Chloe.“
Kým môj mozog stihol spracovať, že povedala Chloe a nie Zoe, obliala ma horúčava. Ona sa naklonila, až som mal pocit, že ma pobozká, ale iba niečo hovorila barmanovi. Ďalej som sedel strnulo a zmätene žmurkal. Šibe mi?
„Dáš si aj ty niečo?“
Zdvihol som moje pivo. Ten úsmev, čo jej ešte stále nezmizol z tváre sa premenil na smiech. „To je slabota. Vyskúšaj toto,“ strčila mi do ruky nízky sklenený pohár, s nejakou hnedou tekutinou. Opatrne som to ovoňal.
„Whisky?“
Zaškerila sa a priložila pery k vlastnému poháru. Mykol som plecom. Fuck it.
 ...
Nie. Toto naozaj nebol dobrý nápad. Shit. Shit. „Zayn? Idem... S ňou,“ ukázal som na Chloe, čo sa opierala o stĺp blízko nás. Točil sa mi celý svet. „Nečakajte ma, nájdem vás. Asi zajtra. Povedz to ostatným, dobre?“
Jeho odpoveď som už nepočul.
Ten hotel vyzeral povedome. Ale keď som bol pritlačený o dvere, už mi to bolo úplne fuk. Nejaká jediná triezva myšlienka mi natlačila do hlavy obrázok Zoe, potom aj Any a donútila ma odtisnúť ju od seba. „Čo... to robíme?“ vydýchol som. Ale ďalej som sa nedostal. Jej pery boli ako horúci plameň. Pálili ma na celom tele. Kontrolu prevzali tie menej triezve myšlienky. Dlážka. Gauč. Posteľ. Niekde medzitým kúpeľňa. Všetko sa zlialo do jedného.
 ...

Nohy som mal s niekým prepletené. Potichu som vzdychol a obrátil sa na chrbát, potom prudko otvoril oči a posadil sa. To rozhodnutie som okamžite oľutoval, keď sa mi nadvihol žalúdok a zakrútila hlava. Pomaly som sa obzrel na osobu spiacu vedľa mňa. Chloe? Vo vnútri som úplne panikáril. Bože. Čo som to spravil?

Letný vzhľad, napriek tomu, že to vyzerá akoby ide zima a nie leto:) Čo hovoríte?
Jedenásť komentárov:-* (a napíšte mi tam, že či chcete, aby som vám na ne odpisovala, lebo nikdy neviem:D:))

18 komentárov:

  1. toto. som. nečakala.. krásne!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čože?! :O :O :O Robíš si srandu, že? Niall ma sklamal na plnej čiare, toto som nečakala od neho ani v tom najhoršom sne. To akože čo má znamenať ? Horan, spamätaj sa a to rýchlo !!! Však jasné, trochu si vypije a hneď musí robiť takéto prasačinky. Ja neviem, čo mám čakať v ďalšej časti, táto ma maximálne šokovala a prekvapila, ale je super, je to strašne napínavé a niekedy pochybujem, že Ana a Niall skončia spolu, keď sa tu dejú také zvraty, ale snáď si konečne uvedomí, čo spravil a hlavne, čo cíti ku Ane. Úplne brutálna, šokujúca časť, skvelé ! Ináč, vzhľad je super, veľmi sa mi páči, dúfam, že slnečné dni sú čochvíľa tu, lebo mi už šibe z tohto počasia a budem veľmi rada, ak mi budeš odpovedať na moje komentáre, poteším sa ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. poviem ti, pôvodne tu táto časť ani nemala byť, vymyslela som ju iba pred pár dňami, a potom že, budem sviňa? budem!:D musím sem napchať aj niečo takéto, lebo nechcem, aby to bolo len o tom že sa zamilujú na prvý pohľad a blabla:) aj mne to počasie už lezie na mozog, namiesto tielok nosím zimné svetre:D ďakujem, sweetheart:))

      Odstrániť
  3. Ako, s tou otázkou či chcem aby si mi odpovedala si mi jemne tresla čakanom medzi oči. Samozrejme, že chcem -_- :D Navyše, vzhľad je perfektný, pripadá mi letný a je taký, jéééj :) Akoby hipisácky ale ja také možem. NO a k časti, páči sa mi keď opisuješ opitého Nialla, idotsky naladeného Harryho a samozrejme sarkastickú Anu. Proste, ňah ! Ľúbi sa mi to čím ďalej, tým viac ;) xxxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dobre, takže odpisovať budem:D som rada, že som ti ulahodila vzhľadom aj časťou:)xx

      Odstrániť
  4. Som... prekvapená? Slabé slovo :D Na toto sa mi viac hodí Harry a nie náš anjelik Niall, hmm. Veľmi sa mi to však páči ( ako vždy, no :D), lebo to je tak nepredvídateľná poviedka, že to počasie vonku sa predpovedá ľahšie :D Keď sme už pri počasí, slová "Globálne otepľovanie" mi nejak unikajú :D
    Čo sa týka toho, či máš odpovedať na komentáre, kľudne môžeš :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja viem, preto som to sem dala:) aspoň chvíľku nebude ten zlatý a milý medvedík:D dajme tomu "globálna vzbura počasia proti ľuďom":D budem sa snažiť napísať ju aj ďalej nepredvídateľne:)

      Odstrániť
  5. Hej.
    Heeeeeeeej.
    Čo robí? -.-"
    Wrrr, Horan, teraz sa ukázalo, že si čistý chlap! :D A budem odveci, ale konečne to nie je Harold, čo je takýto...nevybúrený. :DDD Fajn zmena, nečakaný zvrat, úžasná časť. Proste paráda. ^.^
    Aj tak stále dúfam, že sa ten debil uvedomí, Chloe už nikdy neuvidí, na Zoe zabudne a skončí s Anou. Aj keď je to otrepané, ale...vlastne teraz ani neviem, či chcem, aby skončili spolu. To je fakt úžasné, keď samu seba dostanem do takejto situácie. :DDD V každom prípade, je to tvoje rozhodnutie, ja budem rada za obe varianty, keďže je mi jedno, čo bude napísané, ale ako to bude napísané. :) A to už teraz viem, že super. :3
    Čo sa týka designu, je krásny. Taký optimistický. ^.^ A farebnýý, konečne zmena oproti tomuto stereotypnému počasiu. -.-"
    A odpovedať určite môžeeš, veď je to tvoj blog a my budeme len rady, no ne? :DD :3
    *Aďka* xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak, nebude len svätuškár Horan!:D no takto ti poviem, ja som zmiatla už sama seba, pretože teraz netuším čo so Zoe a Anou. Vzťah so Zoe ešte musím objasniť, a že či skončí s Anou, no uvidíme ako sa situácia vyvinie, veď ona má blízko aj k iným chalanom zo skupiny;)):D
      ďakujem honeey♥

      Odstrániť
  6. Vzhľad stránky - super!
    konečne si nás prekvapila? S tvojím písaním nás dostávaš, prekvapuješ v jednom kuse. mmmh, zamrzí to, keď to čítam, ale potom si poviem, že Angličania sú takí aj v skutočnosti (a u nás je to také už tiež) a je to potom perfektné obohatenie deja :D :D :D
    Harlow

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och, ako vieš že angličania sú takí aj v skutočnosti? práve si mi skazila predstavu o sladkých a inteligentných gentlemanoch, ktorí ťa budú nosiť na rukách:(:D mala by som to prehodnotiť!:D vďaka:)

      Odstrániť
  7. ten letná vzhľad je naozaj super :) a k tomuto článku nemám čo dodať ... :) proste je dokonalý tak ako vždy a neustále prekvapuješ niečim novým <3 veľmi sa teším na ďalšiu časť a prajem ti aj veľa šťastia v písaní :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kraasa!! Niall ty somar jeden!!!... :-D Teším sa na ďalšiu. Samozrejme bude perfektná!!.. :-D :-D
    Viki

    OdpovedaťOdstrániť
  9. co to do háje Niall udělal?? :OO je on normální -_- ne!! ale jako je to boží :D prosím další část :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Páni zažrala som sa do všetkých tvojich príbehov....ani neviem ako som na nich natrafila,ale neľutujem to :) aspoň takto si oddýchnem od skrípt.... máš úžasný talent :) a dúfam, že už čoskoro tu pribudne ďalšia časť :)

    Wiks

    OdpovedaťOdstrániť
  11. dookonalosť!! :) užasné to je :) neskutočne :) sa teším na dalšiu :)) šupito :)

    OdpovedaťOdstrániť